INFO: Kill it or Grill it

killgrill-thumb

KILL IT OR GRILL IT Norrköping / sweden

Facebook event: https://www.facebook.com/events/243416965864399

Schema för dagen:
11:00 – Registrering öppnar
12:30 – Registrering stänger
13:00
– Junior kvaltävling startar
– Senior kvaltävling startar
– Junior semifinal
– Minitävling – JUMP IT!
– Senior semifinal
– Musikuppträdande med AYZ, N BEZ
– Junior final
– Minitävling – RACE IT!
– Senior final

22:00 – Efterfest på Trädgårdsgatan 3 Tiderna ovan är cirkatider, då vi inte vet antalet tävlande kan vi tyvärr inte skriva mer exakta tider än såhär!

Tävlingsupplägg:
Tävlingen kommer att utspela sig i klassikt heatformat. Beroende på antalet anmälda åkare så kommer det att vara 5-8 personer per heat á 5 min. I början av varje heat kommer varje person att få ett presentationsåk. De bästa av samtliga tävlande går sedan vidare till nästa steg! Vinnaren av hela tävlingen är personen som har gjort bäst ifrån sig under HELA DAGEN, inte bara finalen. En person kommer också att tilldelas BEST TRICK som domarna kommer att kika efter under hela tävlingsdagen!

Minitävlingar:
Vi kommer att köra två stycken minitävlingar utöver detta, där vinnaren i varje minitävling får en plats i finalen!
JUMP IT: I betongparken finns det en vägg mer fruktad än DÖDEN, tävlingen är enkel, den som lyckas göra en markering högst upp på väggen vinner!
RACE IT: I inlinesvärlden har folk återigen infört större skenor, större hjul och såklart fler hjul. Upp till bevis, vem är snabbast? Ett hederligt race runt åkytan där vinnaren i varje heat går vidare till en racefinal, och vinner man även den är man garanterad en plats i den riktiga finalen!

Nu hoppas vi att alla blir sugna på att dyka upp och bli en del av vårt event och vi ser fram emot en heldag i rullskridskons tecken. Respektera varandra och kasta skiten där den ska vara. Var i tid till ditt heat och missa inte registreringen. Grillar kommer att vara igång under hela dagen så ta med det du vill äta och släng på grillen. Det kommer även att gå att köpa burgare och den lokala skateparken har en kiosk på plats. Hoppas vi ses den 30:e augusti i Norrköping!

Peace Kill It Or Grill It Crew!