Ny side!

nyside.gif”JESS”, og så ”det var faen meg på tide” er vel de to første tankene du får når du ser denne nye sia. En enkel og og selvfølgelig jævlig pen webside med masse nye muligheter som dere kan glede dere til. Det er nemlig ikke det den alminnelige bruker ser som er den største endringen, men alt som ligger bak. Man trenger blant annet ikke lenger store kunnskaper om html for å kunne oppdatere siden. En hver bruker med de riktige brukerrettighetene kan poste artikler, bilder og filmer like lett som en hvilken som helst blogg. Slik blir det sannsynlig vis mye mer liv her på sia.

Det eneste som er igjen av den gamle sia er forumet. Det er planer om å skifte det ut om vi finner noe vesentlig bedre.

Registrer deg! Det er mulig å legge inn kommentarer så å si over alt på denne siden. For å kunne gjøre det må du ha registrert deg. Etter hvert vil alle registrerte brukere også ha mulighet for å legge ut skatebilder, men jeg må først finne en duganes løsning på det.

I menyen øverst finner du blant annet Spotguide og Linker. Jeg har ikke prioritert å fylle disse med innhold til nå, men det kommer etter hvert. Jeg har også ambisjoner om at disse to sidene skal være nyttige sider for brukeren, med mange spots og linker som hele tiden oppdateres. For at det skal være mulig er jeg avhengig av at folk rundt om i landet sender meg linker og spots (mer info om det i de to gjeldene sidene).

Det var alt for denne gang. Takk til Jab for en nydelig header. Håper dere liker siden!

 • Andy

  dritbra nils!
  Interaktivitet=aktivitet.
  Dette ser lovende ut.

 • http://toxboe.net toxboe

  Niiiiiice!

  Det har I sgu gjort godt drenge! Og ja – det var fandeme på tide! :-)

  Håber snart at se jer!